• Herman Pouderoyen

  • Vraag aan Herman Pouderoyen waarom hij muzikant is geworden en hij zal antwoorden: omdat het moest. Er is zoveel waar nog geen lied over is geschreven: mensen, gebeurtenissen, er is zoveel de moeite waard om vastgelegd te worden.

    Pouderoyen is opgegroeid in Bilthoven in een veilig milieu. Zijn ouders hadden heel andere plannen met hem dan het beroep waar hij uiteindelijk voor koos. Eigenlijk was het geen keuze, maar iets waar hij als vanzelf inrolde. Beginnend in de punktijd, daarna in het bruiloften- en partijencircuit om uiteindelijk zijn draai te vinden als singer/songwriter. In het Nederlands welteverstaan want Pouderoyen is de mening toegedaan dat, als je meent iets te melden te hebben, je dat het best in je moerstaal kan doen.

    In percussionist en cajonspeler Janco van der Kaaden heeft hij de perfecte muzikale partner gevonden om met slechts twee man een vol bandgeluid neer te zetten.