• Cajun, grill en ander voer

 • Natuurlijk gaan de grills weer aan en de magen gevuld worden. Je kan immers het beste genieten met een goede burger achter de kiezen, of een Cajun dish op je bord! De food stands die onze bezoekers mogen verrukken bestaan uit, onder anderen:

  King of the Grill
  King of the Grill heeft die naam niet voor niks. Als meesters in Slow Cooking is het beste uit hun ingredienten halen wat ze doen. Op 4 juni presenteren ze een heel varken aan het spit, voor de lekkerste broodjes pulled pork. 

  - Bitter & Real
  Third wave koffiebar op wielen Bitter & Real gaat specialty coffee, thee, ijskoffie, nitro koffie van de tap, homemade ijsthee van de tap, versgebakken koekjes en homemade treats verkopen. 

  - Artisanal Cuisine
  Voor de echte classic New Orleans feel voegt Artisanal Cuisine toe: muffuletta's en corndogs!

  - Buck's BBQ House
  Buck's BBQ House is een moderne versie van een klassieke Southern USA BBQ joint. Denk aan porkbelly, meatloaf, smoked fish, cornbread en grilled corn. Op het festival verkopen ze slow cooked sticky ribs & coleslaw, gamba taco's & chipotle lime sauce en black bean enchiladas & guacamole (vega).

  - Wat De Fiets Schaft
  Natuurlijk moet er een echte New Orleans beef po-boy gegeten worden! Hier zorgt Wat De Fiets Schaft voor. Ook serveren ze een louisiana style burger en een red beans burger(vega).

  - Meester in de vis

  Deze meesters serveren scampi's on a stick & paella voor de liefhebbers van de oceaan.