• Sharp Shark Tattoos

  • Get N’Awlins on your skin met een tattoo door Sharp Shark!

    Tijdens Klein New Orleans zal Sharp Shark tattoo artist Milou van Montfort een aantal kleine tattoo-ontwerpen ter beschikking stellen die je voor €40-60 on the spot kan laten zetten!

    Als voorpret kun je alvast via Instagram verzoekjes bij haar indienen, zodat jouw gewenste ontwerp er misschien bij zit tijdens haar inloopdag op 4 juni.

    Milou is inmiddels een opkomend fenomeen in Utrecht en omstreken als getalenteerd illustrator en striptekenaar in opdracht. Ze maakt allerlei stijlen haar eigen, en brengt humor, diepgang en karakter in haar ontwerpen. Na een aantal jaar ontwerpen van tatoeages besloot ze om de tattoogun zelf ter hand te nemen, en haar werk te vereeuwigen op dankbare huiden.

    Onder de naam Sharp Shark droomt ze van een eigen studio in de provincie Utrecht waar ze zowel kan tatoeëren, de barber uit kan hangen met haar kappersdiploma en aan haar illustraties en strips kan werken. Tot die tijd is haar stoel meer mobiel - een exclusieve spot voor hen die haar weten te vinden!