Klein New Orleans bestaat niet zonder eigen Krewe!

We zijn op zoek naar mensen die het festival een tropisch warm toedragen en ons willen ondersteunen met een jaarlijkse donatie. Dit helpt ons om Klein New Orleans ook in de aankomende jaren te organiseren. Merci et laissez les bons temps rouler!

Klein New Orleans Krewe

Om het festival te laten voortbestaan, kunnen we jouw steun goed gebruiken! Wil jij bijdragen aan het festival door middel van een eenmalige of jaarlijkse bijdrage? Vul dan onderstaand formulier in. Op deze manier word je ‘Krewe’-lid, een eretitel!

JA, ik wil Klein New Orleans steunen als KREWE-lid!

Ik doneer jaarlijks een bedrag van:
25 euro40 euro60 euro75 euro100 euro
Anders, namelijk:

Ik geef hierbij toestemming om het bedrag middels automatische incasso van mijn bankrekening te laten afschrijven. Mijn gegevens zijn:

* Klein New Orleans gebruikt uw gegevens alleen voor het verwerken van uw donatie. Wij zullen uw gegevens niet delen of langer dan nodig opslaan. We handelen volgens de AVG. Uw mailadres gebruiken wij alleen om te bevestigen dat we het bedrag dat u heeft aangegeven middels automatische incasso afschrijven en u sporadisch op de hoogte te houden van speciale ontwikkelingen rondom Klein New Orleans.

Ik ga ermee akkoord dat Klein New Orleans mijn gegevens gebruikt.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top