Leuke ideeën voor jouw post

Op zoek naar een gemakkelijke manier om een ​​beetje extra vreugde te verspreiden?!
Brieven sturen naar vrienden en familie is zo’n geweldige manier om te laten zien dat je om hen geeft – vooral nu tijdens de pandemie, wanneer veel mensen zich geïsoleerder en eenzamer voelen dan normaal.

Ik heb een lijst samengesteld met 5 van mijn favoriete creatieve (en snelle!) manieren om je berichten en enveloppen te laten opvallen voor een maximale glimlachopwekkende impact! Elk van de onderstaande voorbeelden kostte me maar een paar minuten, dus het is niet nodig om veel tijd te besteden aan het creëren van het “perfecte” werk van envelopkunst.

Wie houdt er niet van om iets leuks per post te krijgen?! Tegenwoordig zijn onze mailboxen meestal gevuld met rekeningen, ongewenste e-mail of advertenties… dus laten we van deze gelegenheid gebruik maken om wat broodnodige opbeurendheid te verspreiden door een verrassingskaart, briefje of klein cadeautje te sturen naar iemand aan wie je denkt. Of ze nu dichtbij of veraf wonen, ze zullen het zeker waarderen om een ​​beetje post te ontvangen!

Klaar voor het beste deel? U hoeft geen speciale benodigdheden aan te schaffen! Deze tips gebruiken items die je waarschijnlijk al in huis hebt. Dus leun achterover, ontspan, pak pen en papier en lees verder voor tips om uw brieven op te fleuren!

Meer leuke ideeën? Klik eens op de linkjes hieronder!

https://postorderbedrijf.uwpagina.nl/

https://post.linkgoed.nl/


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *