Zo ontwerp jij de aller leukste keuken!

Hoewel het tot op zekere hoogte zeker bevredigend is om naar shows voor woningrenovatie te kijken die bijna onmiddellijke transformaties weergeven, is het een ander verhaal om erachter te komen hoe je zelf een keuken kunt ontwerpen. Bij renovatieshows zijn huiseigenaren regelmatig te zien die klagen over de schemerige verlichting, het gebrek aan opbergruimte in de keuken, gedateerde kasten en ontoereikende werkoppervlakken. De drang om te herontwerpen is aanstekelijk. Tegen de tijd dat je de trekker overhaalt voor je eigen verbouwing, heb je alle zonden van je ‘voor’ keuken gecatalogiseerd, tot op de laatste centimeter dode ruimte, en verlang je naar het ‘na’.

Hoe graag we ook willen dat een keukenrenovatie in een handomdraai wordt voltooid, renovaties zullen zeker enige tijd in beslag nemen, zelfs als u met de beste aannemers werkt en volledig op de hoogte bent van uw eigen wensen en behoeften. de ruimte. Met al de tijd en het geld dat in een keukenrenovatieproces zit, is het belangrijk dat je je best doet om elk detail in overweging te nemen voordat je die oude oven buiten gebruik stelt en die witte koelkast naar de stoep schopt.


Om u te helpen uw droomkeuken te creëren, hebben we vijf volmaakte professionals geraadpleegd voor alleen het beste advies: de in Los Angeles gevestigde ontwerper Melanie Burstin, omgeving Boston. AD PRO Directory-ontwerper Cecilia Casagrande van Casagrande Studio, AD PRO Directory-ontwerper Jenn Feldman van Jenn Feldman Designs, gevestigd in LA, Velinda Hellen van de wereldwijde ontwerpgroep Velinda Hellen Design, en doe-het-zelf-renovatie-obsessieve Daniel Kanter uit Kingston, NY, bieden allemaal hun expertise aan AD.

Wil je meer weten? Klik dan op de links hieronder:

https://keuken.mijnzooi.nl/

https://keuken.links.nl/

https:keukens.verzamelgids.nl/

https://tegel.linkaanbod.nl/

https://laminaat.crazylinks.nl/


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *